Teatro de Los Sentidos

“The best way to find yourself is to get lost”. Enrique Vargas.

Foto fra City Puzzle, Republique 2009

I 2005 blev jeg inviteret til Barcelona af Enrique Vargas og Teatro de Los Sentidos for at medvirke i den H.C Andersen-inspirerede labyrint-forestilling Skyggens Overraskelser/ El Eco de la Sombra, som er en af de succes-forestillinger, som Enrique Vargas og Teatro de Los Sentidos har turneret med i årevis. Jeg har siden som medlem af gruppen optrådt i syv vidt forskellige produktioner på teaterfestivaler verden over.

Oraculi, San Augustin 2011. Foto: Per Morten Abrahamsen

For mig har disse år været en fundamental base for min kunstneriske udvikling. Enrique Vargas har inspireret med sin omhyggelige tilgang til den kunstneriske proces, hvor der arbejdes målrettet med at skabe plads til ‘det betydningsfulde tilfælde’. Hvert element har sin egen dramaturgi – duften har sin egen dramaturgi, lyden, det visuelle, kostumerne og tilsammen skabes en kompleks struktur, som publikum ofte kan genfinde sig selv i. Hans og teatrets metode, hvor der skabes oplevelser for publikum og involverer alle sanser er unik. Det helt centrale i disse universer er, at tilskueren involveres og det har jeg sammen med legen og poesien i høj grad taget til mig.

Foto fra Oráculi, Madrid taget af Per Morten Abrahamsen for Republique.

Se mere om udvalgte produktioner her:

Mørkets Hjerte/ El corazon de las tinieblas – co-produktion med Republique.  Læs interview med Enrique Vargas og jeg i Berlingske her og se præsentationsvideo her

Oráculos –  Se præsentationsvideo her

Foto: Pancho Garcia og Alekos/ TdLS