OM

 

Da jeg var barn, fandt jeg på hemmelige skriftsprog, byggede byer, besøgte fremmede planeter og øvede mig i at slå vejrmøller med én hånd. Undrede mig over, hvorfor mariehøns er røde, og hvorfor jeg var den eneste pige, der ville spille fodbold. Syntes søndage skulle springes over, for det var jo den sidste dag i ugen og derfor bare i vejen. Følte mig fri på min cykel. Ville være den første indianerhøvding, der levede udelukkende af makrelmadder og kakao. Derudover ville jeg være forfatter og rejse verden rundt med et fransk cirkus.

Jeg har en bachelorgrad i dramaturgi fra Aarhus Universitet og er uddannet scenekunstner fra School of Stage Arts ved Cantabile 2 i Vordingborg. Desuden er jeg autodidakt forfatter og er med i to teatergrupper. Den ene er Teatro de Los Sentidos, som har base i Barcelona og den anden er Luna Park Scenekunst, som jeg har stiftet med Luise Midtgaard og har base i Svendborg. Jeg har arbejdet som professionel scenekunstner siden 2004 og det har indtil nu været en forunderlig rejse. Min drøm er at skrive mere, drømme mere og fortsætte med at lave poetiske værker til børn og voksne.

Baggrundsbillede er detalje fra ‘Vandkongens Udestue’ af Luna Park Scenekunst. Foto: Mette Krull. Portrætfoto: Winnie Lyngdal.