ALTING BEGYNDER MED A

 

“H kan ikke lide hjul, hjerner og hvaler, for der er ingen, der kan høre, at H er der. H har lyst til at råbe: “Hey! Halloooooooooooo! Hør her!” Men H er helt stum. Hvorfor er en hemmelighed.”

Bogen er illustreret af Stine Illum og udgivet på forlaget Jensen&Dalgaard. Her bliver man præsenteret for bogstavernes liv, tanker og følelser – selvfølgelig kombineret med sprogbegejstring og masser af ord-sjov og ballade.

 

 

Bogen har fået en dejlig anmeldelse på Litteratursiden:

“De enkelte bogstaver bliver tilført masser af personlighed af forfatter Betina Birkjær, der har et vidunderligt, varieret ordforråd og en rigtig sjov tilgang til emnet. (…) Ordene og bogstaverne er helt klart det primære her og læseren kan smage på bogstaverne i flere sammenhænge og mærke dem på tungen, der kan være på nippet til at snuble over de mange udfoldelsesmuligheder. Men det er bare bogstavsjov og ballade og det er en fornøjelse at opleve.”

og den fineste lektørudtalelse:

“Illustrator og forfatter formår at levere et helt særligt kunstværk, hvor der virkelig leges med sproget og bogstavernes karakterer træder frem på en sjov og finurlig måde. (…) En virkelig smuk, æstetisk børnebog, der klart kan anbefales.”

Bogen kan købes lige her