FORFATTER

I efteråret 2014 udkom min første bog ROMAN I FIRE ÅRSTIDER på  Jensen og Dalgaard. Jeg har så længe, jeg kan huske været fascineret af ord. Ord kan alt. For mig er det at skrive tæt knyttet til mit virke som performer og installationskunstner. Det hele handler om at fortælle en historie. Historier man kan fare vild i og finde sig selv i. Jeg har bidraget med tekster til flere forestillinger, bl.a  HUKOMMELSESPALADSET af Luna Park Scenekunst.
I 2015 skrev og fremførte jeg radiomonologen PIANO i forbindelse med AKT1 i Nikolaj Kunsthal. PIANO kan høres her.  I 2016 kunne lydcollagen UTOPIA høres på henholdsvis Albertlund Bibliotek, Frederiksberg Bibliotek og Helsingør Bibliotek i forbindelse med Luna Park Scenekunsts installationsbidrag til Det Litterære Udstillingshus. I august 2015 blev jeg optaget på Dramatiker Væksthus 15-17, hvor jeg fordybede mig i at skrive dramatik for børn og unge.
Til januar 2019 udkommer min første bog for børn KAFFE KANIN VINTERGÆK VÆK på forlaget Jensen & Dalgaard i samarbejde med den dygtige og aldeles vidunderlige illustrator Anna Margrethe Kjærgaard. Bogen er en bestilling fra Reminiscenscenter, Bornholm.