Warning: Use of undefined constant FTU_VERSION - assumed 'FTU_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/betinabirkjaer.dk/public_html/wp-content/plugins/42u-jetpack-booster/inc/FTU.php on line 72
FORFATTER - Betina Birkjær

FORFATTER

Så længe jeg kan huske, har jeg været vild med bogstaver. At lære at læse husker jeg som en drøm, der gik i opfyldelse. Jeg har altid været fascineret af historier. Historier man kan fare vild i og finde sig selv i. I 2014 udkom min første roman ROMAN I FIRE ÅRSTIDER på forlaget Jensen og Dalgaard.
I 2015 skrev og fremførte jeg radiomonologen PIANO i forbindelse med AKT1 i Nikolaj Kunsthal. PIANO kan høres her. I 2017 blev jeg færdig på Dramatiker Væksthus hvor jeg havde fornøjelsen at at fordybe mig i at skrive dramatik for børn og unge.
Jeg har siden udgivet tre børnebøger: KAFFE KANIN VINTERGÆK VÆK om demens, ALTING BEGYNDER MED A og MONSTERBANGE.
Bogen om demens er solgt til udgivelse i Korea, Chile, USA og Frankrig og er grundlag for forestillingen VÆK af Teater Fluks.
Min anden roman HUS i SKOVEN TIL SALG udkom i 2020. Læs mere her
I efteråret 2021 udkommer HR. PINDSE illustreret af Anna Margrethe Kjærgaard og jeg er i år blevet færdig med en historie om en flaskepost, som mit forlag netop har antaget. Følg med her på hjemmesiden.
Mine bøger kan lånes på biblioteket eller købes her.
Illustration af Stine Illum