FORFATTER

I efteråret 2014 udkom min første bog ROMAN I FIRE ÅRSTIDER på forlaget  Jensen og Dalgaard. Læs uddrag af anmeldelser her. Jeg har så længe, jeg kan huske været fascineret af ord. Ord kan alt. For mig er det at skrive tæt knyttet til mit virke som scene- og installationskunstner. Det hele handler om at fortælle en historie. Historier man kan fare vild i og finde sig selv i.
I 2015 skrev og fremførte jeg radiomonologen PIANO i forbindelse med AKT1 i Nikolaj Kunsthal. PIANO kan høres her.  I 2016 kunne lydcollagen UTOPIA høres på henholdsvis Albertlund Bibliotek, Frederiksberg Bibliotek og Helsingør Bibliotek i forbindelse med Luna Park Scenekunsts bidrag til Det Litterære Udstillingshus. I august 2015 blev jeg optaget på Dramatiker Væksthus 15-17, hvor jeg fordybede mig i at skrive dramatik for børn og unge.
Min første bog for børn KAFFE KANIN VINTERGÆK VÆK er også udkommet på forlaget Jensen & Dalgaard og er lavet i samarbejde med den dygtige illustrator Anna Margrethe Kjærgaard. Læs uddrag af anmeldelser her. Bogen var en bestillingsopgave fra Reminiscenscenter, Bornholm. Anna og jeg pønser allerede på nye bøger sammen.