Drømmenes BY

Byvandringstrilogi II (2020)

Drømmenes By handler om byen som en rugekasse for drømme – både dagdrømmene, nattedrømmene og drømme om fremtiden. Gemmer byen på mere end det vi kan se med det blotte øje? Og kender vi overhovedet vores by?

Drømmenes BY skulle have spillet på Horsens Teaterfestival i 2020, som blev aflyst p.gr.a covid-19. Forestillingen blev anmeldt af Ungt Teaterblod i Svendborg:

Jeg er vild med at være på opdagelse med Luna Park Scenekunst. Det er sjældent, at man kan lade nysgerrigheden råde så groft og samtidig føle sig fuldstændig fri i trygge rammer. (…) Luna Park Scenekunst har efterhånden gjort mig ør af fede, sanserige oplevelser, og jeg vil anbefale det til alle, der gerne vil gå på opdagelse i et univers af sanser og eufori. Så lad os håbe at vi snart får lov til igen at tage på antropologisk selvstudium med Betina Birkjær og alle hendes dygtige performere. Læs hele anmeldelsen her

Idé og iscenesættelse: Betina Birkjær. Performere og medskabere: Giovanna Pezzullo, Nelson Jara Torres, Rasmus Jensen. Musikere/ performere: Freja Schaumburg-Müller & Anne Kjær Wæhrens. Scenograf: Annika Nilsson. Bygger: Gert Christoffersen. Dramaturgi: Naja Schønemann og Betina Birkjær. Ekstern medskaber: Eva Perez. Grafik: GRAFlab. Foto: Ard Jongsma. 

Billede er fra Drømmenes By
Drømmenes By